Werkwijze

Werkwijze

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. We kunnen samen het proces doorlopen van A tot Z of u kiest onze diensten à la carte.

STAP 1 │Kennismaking

Na een telefoon of mail spreken we af voor een kennismaking op een moment dat voor u past. In de eerste plaats om te luisteren naar uw noden en wensen, maar we vertellen u ook graag meer over onze werkwijze. 

STAP 2 │ Studie

We willen uw vraag in detail verkennen en daarom komen we ter plaatse voor een grondige scan van uw locatie. Wij bekijken de wettelijke voorschriften, de rendabiliteit van het project en de markt in uw regio. Nadien geven we deskundig advies, formuleren we een realistisch aanbod en beantwoorden we al uw vragen. 

STAP 3 │ Dossier

Wanneer er een overeenkomst is, stellen we een uitvoeringsdossier samen met alle wettelijk verplichte documenten, vergunningen en bouwplannen.

STAP 4 │ Bouw

We beleggen een startvergadering met het voltallige bouwteam, van architect en stabiliteitsingenieur tot EPB-verslaggever. Ervaren vakmannen starten met de werken van uw gepersonaliseerd woonproject en onze werfleiders zijn verantwoordelijk voor een nauwkeurige kwaliteitscontrole op de werf. 

STAP 5 │ Verkoop

We staan steeds in nauw contact met lokale immokantoren om het project op de best mogelijke manier in de markt te positioneren. Bovendien denken we mee na over een professionele marketing aanpak. 

STAP 6 │ Opvolging

Na afloop kan u nog steeds bij ons terecht met al uw vragen, want onze uitstekende naservice krijgt u er gratis bovenop. 

Werkwijze

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x