Klantenbegeleiding

Bouw in vertrouwen dankzij onze klantenbegeleiding.
N-Building is thuis in de bouw- en vastgoedwereld en begeleidt toekomstige eigenaars tijdens het volledige bouwproces. Als klantenbegeleider hebben wij de juiste expertise in huis om u of uw klant correct te informeren en persoonlijk te begeleiden zodat de woning volledig naar eigen wens wordt afgewerkt.

STAP 1  Uitvoeringsplan

Alles start bij een verkennend gesprek waarin we uw individuele wensen en voorkeuren aftoetsen. We lichten u de plannen toe, geven bouwkundig advies en vertalen uw wensen naar een gedetailleerd uitvoeringsdossier.

STAP 2  Afwerking

Elke koper kan zijn project volledig afwerken naar eigen smaak en budget. Daarom verwijzen we u naar kwalitatieve showrooms, adviseren we u rond materiaalkeuzes en prijzen en controleren wij de technische haalbaarheid ervan. 

STAP 3  Werfbezoek

Wij garanderen een transparante werkwijze en houden u op de hoogte van de planning. Op afspraak kan u langskomen op de werf om de vooruitgang van de werken te bezichtigen.  

STAP 4  Oplevering

Wanneer uw woning afgewerkt is, vindt de oplevering samen met de architect plaats. Zo verzekeren we u dat alle werken correct en conform het lastenboek en de plannen zijn uitgevoerd.  

Wilt u meer informatie over onze service?

Klantenbegeleiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x