Projectgrond

Projectgrond

Denkt u eraan om een projectgrond te verkopen of verkavelen? Bent u eigenaar van een bouwgrond in de regio KempenAntwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant en wilt u meergezinswoningen laten zetten? Wilt u samenwerken met een aannemer of projectontwikkelaar omdat u onvoldoende tijd of niet de juiste expertise heeft? 

Projectgrond gezocht

Dan willen wij u heel graag leren kennen, want N-Building is actief op zoek naar kleine of grote perceel locaties om woonprojecten te realiseren. We bekijken de mogelijkheden van uw grond en denken mee na over de meest geschikte invulling. Wij onderzoeken de financiële haalbaarheid en werken een win-winformule uit om uw projectgrond op een duurzame manier te ontwikkelen.

Om tot de beste resultaten te komen, werken wij steeds in overleg met onze klanten.

Waarmee kan N-Building u  helpen?

AANNEMER  Wij kunnen zorgen voor de volledige uitvoering en bouwcoördinatie, maar u blijft projectontwikkelaar. Dankzij een nauwkeurige uitvoeringsplanning stemmen we alle bouwfases en partners op mekaar af.

PROJECTPARTNER  Wij hebben een opstalrecht op uw grond zodat we het bouwproject in overleg kunnen ontwikkelen, uitvoeren en verkopen. Samen gaan we voor een exclusieve afwerking van uw opdracht.

KOPER  Wij worden eigenaar van uw projectgrond voor een meer dan correcte prijs. 

Bouwspecialist met een plus

De grote meerwaarde van N-Building is dat we betrouwbaar vakwerk combineren met foutloos maatwerk. We bereiden uw project tot in de kleinste details voor, spelen in op veranderende woontrends en leggen het accent op kwaliteit, budget en planning. Heeft u een kleine of grote vraag? Stuur ons een mail of bel ons, want wij werken op afspraak. 

Heeft u een projectgrond?

Projectgrond

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x